Dårligt rodnet - Sådan bekæmper du det

Dårligt rodnet

Et sundt stærkt rodnet er forudsætningen for en sund stærk plante, der kan klare sig med et minimum af vand, gødning, kemi og pesticider. Brug alle tænkelige luftningsmetoder for hele tiden at give rodnettet de bedst mulige betingelser. Undgå for meget vand og mineralsk gødning i fast eller flydende form, hvis du vil bevare et stærkt sundt rodnet. Jo større rodnet jo sundere planter. Brug organiske gødninger for at få det jordforbedrende element med som ikke findes i mineralske gødninger.

Følgende produkter kan bl.a. anvendes mod dårligt rodnet:

Black Earth Humic Mini Granule er en mikrogranuleret biostimulant som giver øget rodudvikling.

TourTurf Wakame Seaweed Concentrate er et tangbaseret produkt, der giver stor rodtilvækst og sund plantevækst i øvrigt. Koncentreret koldpresset tangprodukt.

TourTurf Bio Concentrate + R Factor kombinerer fire biostimulanter i én højkoncentreret formulering nemlig humussyrer, aminosyrer, tang samt zink og magnesium. Produktet er formuleret til at styrke roddannelse, etablering og vækst.

RhizoBio 3-1-2 er et biologisk produkt med et bredspektret indhold af mykorrhiza, gavnlige bakterier, biostimulanser og næringsstoffer som forbedrer etablering, vækst, sygdoms- og tørkeresistens til planter og græs.

Har du spørgsmål eller ønsker mere information?
Tlf. 74 67 08 08
E-Mail: info@emarker.dk