plantesygdomme

Plantesygdomme

Den bedste kur mod de mange forskellige plantesygdomme, man kan opleve på golf- og fodboldbaner er at forebygge og tage nogle fornuftige valg når det drejer sig om plejeplaner, gødningsstrategi og græs samt hele tiden være på forkant med at foretage gødningsanalyser.

Uden pesticider at behandle græsset med er der de mekaniske og biologiske tiltag tilbage i værktøjskassen. Vi har ingen produkter der direkte kan stoppe sygdomme som fusarium, sneskimmel, golfods syge, rød tråd, antracnose mm. Vore produkter skal anvendes forebyggende.

Vi tilbyder en samlet biologisk løsning, der giver græsset de bedste muligheder for at styrke sig og gøre det mindre modtageligt overfor de patogene svampe.

Følgende produkter kan bl.a. anvendes forebyggende mod plantesygdomme

TourTurf FDC + R Factor er et effektivt og forebyggende plantestyrkende middel til anvendelse i perioder med risiko for sygdomsangreb. Garanteret indhold 6 % Fe. Mod fusarium.

TourTurf FDC 2-0-8 Iron Granules er en mikrogranuleret NK special efterårsgødning, som anvendes for forebyggende for maksimal vinterhærdning, farve og sygdomshæmning. Mod fusarium.

TourTurf Infill + R Factor har en dobbeltvirkende funktion, hvor jern og fosfit (kaldet jernfosfit) giver en synergieffekt til planten. Jern kombineret med fosfit, som har en styrkende effekt på græsset, giver bedre omsætning i planten og giver generelt sundere planter. Fosfit styrker planten mod visse plante sygdomme (pythium, anthracnose) og øger plantens naturlige evne til at forsvare sig mod sygdoms angreb.

Har du spørgsmål eller ønsker mere information?
Tlf. 74 67 08 08
E-Mail: info@emarker.dk