TourTurf The Iconic Collection

TourTurf® er et varemærke tilhørerende E. Marker A/S. TourTurf-produkterne fremstilles af samarbejdspartnere i ind- og udland efter vores specifikationer. Vores fokus ligger på bæredygtighed, innovation, problemløsning og pesticidfri pleje af golfbaner, fodboldbaner og grønne anlæg. Vores gødnings- og plejeprodukter er bl.a. testet af STRI i England, EITS i Tyskland og OSU i USA.

I vores plejekoncept finder du biostimulanter, mikrobiologi, plantehærdere, afspændingsmidler, jern og mikronæringsstoffer, special plejeprodukter, jordforbedringsmidler, gødningsprodukter i flydende og granuleret form m.m. Alt hvad der skal til for at sikre sund vækst og sunde planter. De granulerede NPK-gødninger i TourTurf-serien er primært homogene og fint granulerede gødninger i Mikro Granulat (1-2 mm) og Mini Granulat (1,5-2,5 mm). Enkelte varianter i Normal Grade (2-4 mm). + R Factor er vores helt eget. + R Factor er en unik biostimulans, som fremmer stærk rodvækst og genvækst efter sygdomme og vinterskader.

Produkterne bliver bl.a. til ved at lytte til vores kunders behov og problemer. Ud fra feedback i marken samarbejder vi derefter tæt med vore tilknyttede specialister for at udvikle løsninger til glæde for naturen og vores kunder. Ingen af produkterne bliver frigivet til salg uden grundigt forarbejde og uafhængige afprøvninger samt slutbruger­evaluering.

Læs mere på www.emarker.dk

Læs mere om vores egen research her:
Forskningsresultater

Osmo

Osmo® Pro gødninger samt vores Osmo® detailprodukter fremstilles på et moderne produktions­anlæg i Belgien af virksomheden Fertira NV, som er specialist i fremstilling af organiske og organisk/mineralske NPK-gødninger. Produktionen er meget fleksibel og opererer med korte leveringstider. Råvarerne der indgår i produkterne er bl.a. fjermel, vinasse, tørret tang samt mel af kakaoskaller og mineralsk gødning, når der skal lidt mere vækst til.

Vi tilvirker også skræddersyede organiske NPK-gødninger, der passer til specifikke jordbundsforhold og analyser. Produktionen af Osmo-gødning er nærmest CO2 neutral, da der er installeret store solfangere på fabrikkens tage for at reducere energiforbruget.

Produkterne leveres i to versioner: Normal Grade (NG), hvor granulatstørrelsen er 2-4 mm og Fine Grade (FG) med en granulatstørrelse på 1-2 mm. Et særligt coating og filtersystem i produktionen sikrer at granulatet er støvfrit og stort set lugtfrit. Gødningssortimentet er tilpasset stadions, grønne anlæg og golfbaner samt private husejere.

Læs mere på www.osmo.dk
Læs mere på www.osmo.se
Læs mere på www.fertira.com

HumberPalmers Excel Fertiliser

HumberPalmers Excel gødningsserie fremstilles i England og anvendes på stadions, golfbaner m.m. Produkterne leveres primært i det populære Maxi Granulat (2-4 mm), som er let at sprede og som hurtigt nedbrydes. Visse varianter sælges også i Mini Granulat. Produkterne leveres i både sække og bigbags.

Humber Palmers EXCEL-gødning er fremstillet af både traditionelle gødningsstoffer og mere miljøvenlige organiske ingredienser af vegetabilsk karakter. Det vegetabilske indhold på 10 % tilfører både humusstoffer og organisk kulstof, som fremmer jordens mikroliv og bidrager til mindre udvaskning af næringsstofferne i miljøet. Økonomisk og miljøvenligt at anvende.

Læs mere på www.hpexcel.co.uk

GroGreen Fertiliser

GroGreen® er et varemærke tilhørende E. Marker A/S. Produkterne i denne serie fremstilles af førende leverandører i ind- og udland.

GroGreen-produkterne består af miljøvenlige NPK gødningsprodukter, som medvirker til at bevare et godt og sundt miljø. Produkterne til private består bl.a. af bladgødning til roser (GroGreen Feed & Shine), organisk allround-gødning, krukkegødning, gødning til græs m.m. GroGreen til private forhandles af havecentre, planteskoler og lign. – læs mere under RETAIL.

I GroGreen-serien til professionelt brug finder du vores populære og effektive vandplejeprodukter, som kan bidrage til rent og algefrit vand i søer, fiskedamme og bassiner.

Læs mere under RETAIL

Linemark iGO

Linemark UK fremstiller avanceret udstyr og maling til opstregning af boldbaner. Klubber som Manchester United, Chelsea og Arsenal hører til nogle af de højt profilerede kunder i England. I Danmark kan nævnes FC Nordsjælland samt FC Midtjylland. I april 2011 modtog Linemark UK prisen UK Queen’s Award for Innovation. Denne udmærkelse uddeles hvert år af den engelske Dronning til virksomheder, der har ydet en enestående indsats. Det er den fineste udmærkelse, en virksomhed kan få.

Impact XP-malingen er ”klar-til-brug” og kan anvendes direkte i iGO-maskinen. Malingen er en verdensnyhed – og har en unik sammensætning, der gør det muligt at opstrege en standardfodboldbane med ca. 1 liter maling. Det har naturligvis mange fordele, herunder jævn påføring, ingen spild af maling, reducerede transportomkostninger, mindre emballageforbrug og væsentligt reducerede omkostninger til arbejdskraft, således at banens personale får mere tid til andre opgaver.

Læs mere på www.linemarkgroup.com

Black Earth

Black Earth producerer jordforbedringsprodukter til golf- og sportsanlæg over hele verden. Black Earth Humic Mini Granule biostimulant er et jordforbedringsmiddel. De aktive ingredienser i produktet er humussyre- og fulvussyre. Materialet er udvundet af brunkul, som er naturligt forekommende i Alberta, Canada. Dette øger CEC-værdien, så næringsstofferne lettere tilbageholdes i jorden og ikke udvaskes – især på sandbaseret vækstlag. Black Earth indeholder 80 % humus- og fulvussyrer.

Læs mere på www.blackearth.com