Spil sammen med miljøet – sund fornuft, idag og for fremtiden!

Vores hjemmeside er et værktøj til dig, der arbejder med pleje af bl.a. golfbaner, stadions, parker og planter. Her kan du finde masser af inspiration samt få et hurtigt overblik over vores produkter, anvendelse, doseringer og samarbejdspartnere.

Vi tilbyder løsninger inden for to segmenter:

Vi lover, at man som kunde hos E. Marker A/S nemt kan gå i gang med fx pesticidfri pleje af fodboldbaner og golfbaner (Pitch care)… eller finde miljørigtige haveplejeprodukter. På www.emarker.dk finder du uddybende datablade, sikkerhedsdatablade, teknisk support, demo-film m.m.

Vi skal forebygge, frem for at helbrede!

Klimaforandringer, miljøhensyn, restriktioner ifm. anvendelse af vand, gødning og pesticider er kommet for at blive. Derfor skal der tænkes i nye baner for at opnå det bedst tænkelige resultat – og vel at mærke til en pris, som er til at betale. Uanset hvilken udfordring du står overfor, så kan vi hjælpe med at finde den helt rigtige løsning og strategi til netop dit område!

Vi er specialister i dokumenteret, miljøvenlig bane- og havepleje. Gennem mere end 12 års arbejde i felten har vi erhvervet en meget solid praktisk erfaring og viden fra mange bane typer og haveanlæg.

Miljøet ligger os meget på sinde. Vores fokus er bæredygtighed, hvor det handler om at forebygge, fremfor at helbrede. Det er udgangspunktet for vores arbejde og plejestrategier.

Produktområder

Produktområder, RETAIL:

  • Osmo® – organisk og miljørigtig havepleje
  • GroGreen® – bæredygtig havepleje
  • HumberPalmers® – mineralsk gødning til græs
  • TerraCottem® – fugtbevarende jordforbedring

Vi hjælper dig med alt lige fra identifikation af plantesygdomme, jordbundsanalyser, banebesøg til detaljerede plejeplaner. Skal græsset være ”grønt” eller stregen ”hvid”, så giver vi en hånd med.

En vigtig målsætning for os er at kunne levere hurtigt og altid at have lageret fyldt op. Forvent derfor god service og et stort engagement, når du samarbejder med os som leverandør. Eksempelvis har vi testet alle Tour Turf-produkterne for blandbarhed (se Tank Mix Guiden).

Spørgsmål, ideer eller bare en snak …? Kontakt os, vi står til rådighed!

Med venlig hilsen

Carsten Marker, CEO
E. Marker A/S