26. september 2017

Medarbejder søges: Administrations-support og back-office
Salg, udvikling og produktsupport

Jobfunktion og beskrivelse:
Du får til opgave at understøtte firmaets ledelse, udvikling og salg i bestræbelserne på at udvide og udvikle forretningen på eksisterende og nye markeder. Du vil blive en central støttefunktion til de administrative processer, der understøtter alle aktiviteter i forbindelse med salg, udvikling og marketing. Samtidig må det påregnes, at du får flere opgaver, som vil have karakter af at være sekretariat for direktør og sælgerstaben. Via dit energiske væsen får du mulighed for at få stor indflydelse på virksomhedens image og anseelse udadtil…

Stillingen er besat. Vi vil gerne sige tak til alle ansøgere.

Colin Flemming fra Queens University i Nord Irland

26. september 2017

TourTurf Bio Academy-seminar: Bekæmpelse af skadedyr og sygdomme uden brug af pesticider

Vi har gjort et scoop og fået Colin Flemming fra Queens University i Nord Irland til at komme og fortælle om bekæmpelse af skadedyr og sygdomme – UDEN brug af pesticider. Colin er en af Europas førende forskere inden for de skadedyr og sygdomme, der rammer golf- og fodboldbaner. Hvad gør vi uden pesticider?

Svaret giver vi på efterårets TourTurf Bio Academy-seminar. Her får du information om den nyeste forskning og viden med hjem. Vi giver dig en unik mulighed for at komme til seminar med Colin Flemming, som vil give dig en kæmpe indsigt og viden i de problemer, du står overfor i en forandret hverdag. Det bliver ikke kedeligt.

Seminaret finder sted hos E Marker A/S i Padborg torsdag 12. oktober 2017.

Gødningsprodukter forbedrer farven og sundheden i græsset

3. maj 2017

Nyudviklede flydende gødningsprodukter forbedrer farven og sundheden i græsset samt forebygger mod skadedyr

E. Marker A/S introducerer to flydende kvælstofgødninger, som forbedrer farven og sundheden i græsset samt forebygger mod skadedyr (stankelben- og gåsebillelarver) samt græssygdomme. Begge gødningsprodukter er særdeles velegnet til græspleje på fairways, greens, tees og fodboldbaner, hvor anvendelsen af pesticider er omfattet af restriktioner eller uønsket.

Her kan du læse mere om:
TourTurf Fairway Acidifyer FWA 10-0-0 + 8 % Fe med integreret Anti-Moss Formula
TourTurf Fairway Acidifyer FWA 5-0-0 + 4 % Fe + NWA (Natural Wetting Agent)

E. Marker A/S kåret som Børsen Gazelle 2016

3. februar 2017

E. Marker A/S blev kåret som Gazelle 2016

E. Marker A/S er meget stolte over at blive kåret som Gazelle-virksomhed i 2016. Vi arbejder målrettet på at udvikle virksomheden og vores produkter. Det er en løbende proces, hvor det kræver en vedholdende indsats af alle i virksomheden. En stor tak skal lyde til alle vore medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

Vi glæder os til at fortsætte udviklingen.

Fertira - nyt produktionsanlæg i Belgien

15. november 2016

Nyt produktionsanlæg i Belgien

Fertira, der eksklusivt producerer hele vores Osmo-program m.m. af organiske gødninger til både detail- og professionelt brug, har bygget nyt topmoderne produktionsanlæg i Belgien. Kapaciteten er udvidet til mere end det dobbelte i forhold til tidligere – og med fortsat fokus på miljø, kvalitet og service.

Det er solen, der leverer energien til Osmos CO2-neutrale produktionsanlæg. Og det er naturen selv, der leverer grokraften i vores organiske produkter. Resultatet er et støvfrit, homogent og meget mindre granulat til glæde for både havemanden, greenkeeperen og groundsmanden.

Dette betyder også, at vi vil investere i fortsat produktudvikling af mikrobiologien i vores organiske gødningssortiment i både Osmo- og TourTurf-regi til glæde for miljøet og kunderne.

I 2017 vil vi løbende introducere nye effektive mikroorganismer og gavnlige mykorrhiza-svampe i vores unikke organiske gødningssortiment. Ph.d. Jacqueline Barr fra Bio My Green Bv er vores uafhængige leverandør af den mikrobiologi, som indgår i gødningsprodukterne.

31. oktober 2016

Henry Baldwin – ny medarbejder

Siden 1. oktober har E. Marker A/S i Danmark fået en ny medarbejder i Tyskland. Vi er meget glade for, at Henry Baldwin har udvidet vores team og bringer ny ekspertise.

Henry vil være ansvarlig for kundeservice i Tyskland. Han har arbejdet på Golfclub Bonn-Godesberg i Wachtberg som chef Greenkeeper på en Parkland-banerne de seneste 18 år. Henrys faglige uddannelse er sket på Elmwood College i Skotland og afsluttet med HNC i Golf Course Management.

31. oktober 2016

Jens Peder Lilholt tilfører ny erfaring til E. Marker A/S

E. Marker A/S har den store glæde at byde Jens Peder velkommen i firmaet.

Jens Peder er pr. 1. september ansat i E. Marker A/S i Danmark som konsulent med særligt ansvar for salget til vores kunder inden for golfbranchen, stadions og boldbaner samt parker i Jylland. Jens Peder har mange års erfaring fra det grønne område.

31. oktober 2016

E Markers produktkatalog 2017 på 3 sprog er “på gaden”

E Markers omfattende produktkatalog 2017 er fyldt med nogle af de bedste produkter inden for pleje af golfbaner, boldbaner, parker og andre grønne områder. Kataloget er på hele 128 sider og findes på 3 sprog – dansk, svensk og tysk.

Du kan downloade kataloget som pdf, læse det online (eKatalog) eller bestille et trykt eksemplar af kataloget pr. e-mail.

Læs eKatalog
Download pdf-katalog (51 Mb)
Bestil et trykt eksemplar af kataloget

7. marts 2016

Grigg Brothers skal stå for salg af TourTurf TAG i USA og Canada

TourTurf TAG sælges og distribueres på det amerikanske og canadiske marked gennem vores anerkendte samarbejdspartner Grigg Brothers fra marts 2016. Grigg Brothers er et markedsledende brand på golfmarkedet i USA og Canada. TourTurf TAG vil blive markedsført i USA og Canada under navnet Rhizo AideTM.

Samarbejdet med Grigg Brothers er kommet i stand via CEO Mark Grigg og Product Manager Gordon Kauffmann. Med dette spændende samarbejde vil vi kunne nå ud til størstedelen af de nordamerikanske golfbaner.

Grigg Brothers er en del af større “familie” og ejes i dag af den globale virksomhed Brandt, som er en af de ledende leverandører til landbrugssektoren verden over. De første af forhåbentligt mange containere er netop ved at blive produceret og klargjort til levering.

Læs mere her om Grigg Brothers.


4. januar 2016

Messenyt og verdenspremiere

Verdenspremiere: Bladgødning til roser. GroGreen® Feed & Shine Roser er en revolutionerende nyhed, der sikrer sunde roser!

E. Marker A/S har udviklet en bladgødning, der holder roserne sunde, stærke og modstandsdygtige over for kendte bladsvampe. Kom og oplev verdenspremieren ifm. FAGMESSEN FOR BLOMSTERHANDLERE & HAVECENTRE 2016 i Odense 6. og 7. januar – du finder os på på stand 4505.

Læs mere om GroGreen Feed & Shine Roser…

25. september 2015

Ny og forbedret plantestyrkende middel til alle græstyper – TourTurf FDC Autumn + R Factor

TourTurf FDC Autumn + R Factor er et effektivt og forebyggende plantestyrkende middel til anvendelse i perioder med risiko for sygdomsangreb. Produktet er 100 % bæredygtigt.

Læs mere om TourTurf FDC Autumn + R Factor…

22. september 2015

Vi søger nye medarbejdere

Vi søger medarbejdere til vores svenske selskab Ecoturf AB. Vores nye medarbejdere skal varetage kontakten til nye og eksisterende kunder. Vi har brug for 1-2 personer, som har erfaring inden for salg og markedsføring til den grønne branche – golf, fodbold, havecentre og planteskoler. Det vil ligeledes være en fordel, såfremt du har erfaring inden for opstregning af boldbaner og lignende.

Vi kan træffes på Elmia Park til og med 24. september, hvor du diskret kan besøge os på stand A06: 18.

For yderligere information kontakt venligst Jan Rasmussen på +46 073 301 51 00 eller eller via mail, jan@ecoturf.se. Den rette person tilbydes gode løn- og ansættelsesvilkår med en spændende produktportefølje og stor frihed i arbejdet.

24. marts 2015

TourTurf® GTP, Green Turf Paint – genskaber hurtigt farve til ødelagt græs

TourTurf® GTP er et højtudviklet farvestof til sportsgræs med tre vigtige anvendelsesområder: permanent græsfarvning, grønt indikatorfarvestof og farvning af sand/jord/frø-blandinger (divot mix). TourTurf GTP har en avanceret sammensætning med to nye egenskaber: UV-absorbering og lysere farve med optiske blegemidler.

Læs mere om produktet…

23. januar 2015

E-katalog 2015 – online bladre version

E. Markers produktkatalog 2015 findes nu i online bladre version. E-kataloget er meget omfattende og dækker alt inden for professionel pleje af golfbaner, fodboldbaner, parker og planter.

Se E-kataloget her…

27. december 2014

Tre nye produkter: TourTurf® BioFeed Concentrate med LPT, TourTurf® LPT og TourTurf® Respond Penetrator

TourTurf BioFeed Concentrate med LPT er en serie flydende gødningsstoffer, der bl.a. sikrer fuld optagelse af næringsstoffer og biostimulanter. TourTurf LPT er et flydende tilsætningsmiddel, som forstærker bladoptagelsen. Det er udviklet med henblik på at sikre maksimal bladoptagelse af flydende gødning, biostimulanter og andre midler. TourTurf Respond Penetrator fjerner overskydende overfladevand og behandler vandmættede rodzoner.

Læs mere om TourTurf BioFeed Concentrate med LPT, TourTurf LPT og TourTurf Respond Penetrator.

25. juli 2014

Invitation til reception!

Vi er flyttet i nye lokaler og inviterer i den anledning til reception i vores flotte omgivelser. Vi glæder os til at se kunder, samarbejdspartnere, venner og bekendte til en hyggelig dag, hvor vi byder på brasiliansk barbecue m.m. – og hvor du kan møde hele E. Marker-teamet på én gang.

Receptionen finder sted fredag den 29. august fra kl. 12:00 til kl. 16:00 på Okslundvej 8, Bov, 6330 Padborg.

Vi glæder os meget til at se jer!

P.S. Tilmeld dig venligst på info@emarker.dk inden den 20. august eller ring tlf. 74 67 08 08 – så vi har mad nok til alle…

Download invitationen her (pdf)

27. maj 2013

Invitation: Seminar om miljøvenlig og dokumenteret græspleje
Tirsdag 25. juni og onsdag 26. juni, Lille Okseø i Flensborg Fjord!

Vi vil hermed gerne invitere dig til Sønderjylland til et par spændende dage i selskab med greenkeepere fra både Danmark, Sverige og Tyskland. Her vil du kunne netværke med kollegerne og samtidig få up-to-date viden fra den internationale Greenkeeper-verden om miljøvenlig og dokumenteret græspleje. Seminaret er delvist på engelsk og med løbende oversættelse.

Tilmelding: Senest den 16. juni til info@emarker.dk eller på +45 74 67 08 08.

Download invitationen her (pdf)

11. marts 2013

SEMINAR OM OPSTREGNING AF BOLDBANER

Ny teknologi sparer tid og penge, når boldbaner skal opstreges! E. Marker A/S inviterer alle interesserede med til seminar om opstregning af boldbaner.

Tony Holt opfinder og indehaver af firmaet Linemark (England) præsenterer for første gang i Danmark det nyeste og mest innovative linjemalings koncept i verden. Du opnår perfekte linjer på fodboldbanen – hurtigt og effektivt. Du sparer både maling – og ikke mindst tid, når boldbanerne skal streges op! Ta’ med på seminaret og se en demonstration samt få svar på alle dine spørgsmål.

Tidspunkt og sted: 11. april 2013 hos Virum Sorgenfri Boldklub, Kaplevej 46A, 2830 Virum.

Download invitationen her (pdf)

10. september 2012

DGA-DEMO 19. – 20. SEPTEMBER 2012

E. Marker A/S udstiller på DGA-DEMO 2012 i Odense i dagene 19. – 20. september, hvor vi præsenterer nyhederne inden for golfbaner og sportsplæner til sæsonen 2013. Alle er meget velkomne, I finder os på stand K-2.

Læs mere på www.greenkeeper.dk

29. juni 2012

E. MARKER A/S INTRODUCERER NY WEBSITE FOR ALLE, DER ARBEJDER MED PLEJE AF GOLFBANER, FODBOLDBANER, PARKER OG LIGN.

Miljøet ligger virksomheden E. Marker A/S i Padborg meget på sinde. Fokus er bæredygtighed … hvor vi skal forebygge, fremfor at helbrede. Denne filosofi er grundlaget for virksomheden, hvor organiske og miljøvenlige gødnings- og plejeløsninger vægtes meget højt.

Vores hjemmeside er et værktøj til dig, der arbejder med pleje af bl.a. golfbaner, stadions, parker og planter. Her vil du kunne finde masser af information og inspiration inden for fx banepleje. På www.emarker.dk kan du få et hurtigt overblik over vores produkter, anvendelse, doseringer og samarbejdspartnere.